Közzétéve: 2018.04.28

Idén április 25-én, 26-án rendezték meg a körzeti atlétikai diákolimpiát. Alsó tagozatban 3-4. osztályból mehettek a legügyesebb, leggyorsabb gyerekek (6-6 fővel). A feladat 60 m futás, távolugrás, kislabdadobás, 400 m-es váltófutás volt. A lánycsapatunk mindkét futószámban a leggyorsabbnak bizonyult. Mind a lánycsapatunk, mind a fiúcsapatunk ezüstéremmel zárta a csapatversenyt. Gratulálunk a versenyzőknek!

Vadóczné Mátis Gabriella

Közzétéve: 2017. szeptember 29.

2017. szeptember 28-án városi atlétikai versenyt szerveztek a felső tagozatosok számára. A kellemes időben rengeteg gyerek jelent meg a sporttelepen. Főleg a 600 méteres futásnál álltak a rajtnál zsúfoltan a versenyzők. A Tarczy iskolát nyolcan képviseltük, Csapó Ági néni kísért bennünket a kertvárosi pályára. A futóversenyt Bánhidi Márk, iskolánk egykori tanítványa emlékére rendezték. A bajnokok itt nemcsak érmet kaptak, hanem feliratos csészét is.

Közzétéve: 2016. március 09

2016. március 5-én, szombaton Ajkára utaztunk a jégkorcsolya pályára. A sportos programot Dudás Szabolcs tanár bácsi szervezte, Kósa Kornél bácsi kísért még minket. ¾ 9-kor már meg is érkezett autóbuszunk a nagy csarnok elé. Szerencsére aznap délelőtt csak mi koriztunk, tarczysok a 6.c, 7.c e, 8.a c osztályokból. Szerettünk volna minél előbb jégre lépni, ami nem mindenkinek sikerült gyorsan. Sok probléma adódott a bérelt korcsolyákkal: nem találtak megfelelő méretet, törött volt a csat, a kapocs, a cipő nyelve.

Közzétéve: 

2016. február 19-20-án rendezte a Magyar Íjász Szövetség 3D szakága a HDH-IAA Íjász Európa-bajnokságot Budapesten a Hungexpo A és D csarnokában. Én a kadett, történelmi kategóriában versenyeztem. A rendezvény a FeHoVa (Fegyver Horgászat Vadászat) Nemzetközi Kiállításának keretében zajlott. A versenyen 22 ország íjászai vettek részt. 3D-s állatcélokra kellett lőni. Két pályát alakítottak ki, mindkettőn 24 cél és 4 lőállás volt. Én az első napon az A pályáról indultam, ennek céljait csak a D csarnokban helyezték el. A második napon a B pályáról indultam, melynek céljai az A és D csarnokban álltak. Pénteken nem lőttem túl jól, de szombaton sikerült javítanom. A verseny nagyon izgalmas és színvonalas volt. Egyes kategóriákban még döntőt is kellett lőni, hogy eldönthessék, ki legyen az Európabajnok. Kategóriámban III. helyezést értem el. Edzőim Gyimóti Szilárd és Süle István. Egyesületem, a Delta Íjászegyesület 4 arany, 4 ezüst és 1 bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon.

Sághi Dániel 8.c

Közzétéve: 

2015. decemberében zajlottak az asztalitenisz diákolimpia megyei döntői. Heizler Korinával megyei elsők lettünk csapatban, az egyénit megnyertem. Így mi képviseltük Veszprém megyét az országos döntőben, amit február 13-14-én rendeztek Budapesten, az Elektromos Csarnokban. Szombaton a fél hetes vonattal utaztunk felkészítőnkkel, Dudás Szabolcs tanár bácsival a Keletibe. Pénteken a középiskolások, a hét végén az általános iskolások döntői voltak. A regisztráció és a megyetáblás felvonulás után az ünnepélyes megnyitó zenés atlétikai bemutatóval kezdődött. A Magyar Diáksport Szövetség vezetői köszöntöttek bennünket.