Közzétéve: 2018.01.25 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik a több alkalomból álló ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások és szüleik megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel, s így szeptemberben már sokkal bátrabban léphetik át az iskola kapuját. Dr. Kalmárné Bóka Ildikó hírportálunk kérdésére elmondta, minden évben az ünnepkörökhöz kötik a foglalkozásokat, így már Mikuláskor tartottak ovisulit. Az iskola a jövő tanévben is három első osztályt szeretne indítani, egy általános, egy kéttannyelvű és egy informatikai osztályt.
-A szeptemberben induló tanévben az egyik osztályban dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és dr. Kissné Vadicsku Patrícia lesznek a kicsik tanítói - közölte a leendő első tanítónő.
A mai alkalom a farsang jegyében telt. A 4. osztályosok vidám műsora nyitotta a rendezvényt, majd a gyerekek kézműveskedhettek, színezhettek, álarcot készíthettek, célba dobhattak, énekelhettek kedvük szerint. 
Az ovisuli soron következő foglalkozása tavasszal, a húsvétvárás témakörében zajlik majd.