Közzétéve: 2018.03.28 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik az úgynevezett ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel. A Mikulás és a farsangi vidám foglalkozás után az idei utolsó ovisulis találkozó a húsvét, a tavaszvárás jegyében zajlott az intézményben.
A 2018/2019-es tanévben is három első osztályt szeretne indítani az iskola - két informatikait és egy angol kéttannyelvűt -, melyben dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és dr. Kissné Vadicsku Patrícia lesznek a tanítók.

Közzétéve: 2018.01.30 - Forrás: veol.hu

A foglalkozásra a helyi nagycsoportos óvodások kaptak meghívást (Fotó: Polgár Bettina)

Közzétéve: 2018.01.26.

Közzétéve: 2018.01.25 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

Közzétéve: 2018.01.12.

 

Közzétéve: 2017.12.05.

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, ovisuli délutáni foglalkozásra. Így történt ez hétfő délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
Dr. Kissné Vadicsku Patrícia tanító hírportálunk kérdésére elmondta, minden évben nagy szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik örömmel jönnek.

Közzétéve: 2017.12.04.

A Tarczy Lajos Általános Iskolában hosszú évek óta hagyomány, hogy a tanév első félévében vendégül látják a Nátuskerti Óvoda iskolába készülő nagycsoportosait. Nem volt ez másként az idén sem, az izgatott, kíváncsi ovisok ma délelőtt kóstolhattak bele az iskolai életébe. A kezdeményezés lényege, hogy a nagycsoportosoknak be tudják mutatni az iskolát, s az idei évben, újdonságként a szülőknek is lehetőséget biztosítottak arra, hogy elkísérjék gyermekeiket - tudtuk meg Sashalmi Tamásné tanítótól. Mivel a Tarczy Lajos Általános Iskolában emelt szinten tanítják az informatikát, az iskolába készülő gyermekek játékos informatika órán vehettek részt, ezen kívül egy tanteremben a leendő elsős tanítónénik segítségével interaktív feladatokat oldhattak meg a digitális tábla használatával. Az iskolában ezzel nem zárult le az óvodások számára szervezett programok sora, hétfőn délután 16.30 kor Mikulás váró műsor kezdődik, ahová minden nagycsoportos óvodást szeretettel várnak. (Forrás: papa-ma.hu)