Közzétéve: 2018.03.28 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik az úgynevezett ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel. A Mikulás és a farsangi vidám foglalkozás után az idei utolsó ovisulis találkozó a húsvét, a tavaszvárás jegyében zajlott az intézményben.
A 2018/2019-es tanévben is három első osztályt szeretne indítani az iskola - két informatikait és egy angol kéttannyelvűt -, melyben dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és dr. Kissné Vadicsku Patrícia lesznek a tanítók.

Közzétéve: 2018.01.30 - Forrás: veol.hu

A foglalkozásra a helyi nagycsoportos óvodások kaptak meghívást (Fotó: Polgár Bettina)

Közzétéve: 2018.01.26.

Közzétéve: 2018.01.25 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

Közzétéve: 2018.01.12.

 

Közzétéve: 2017.12.05.

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, ovisuli délutáni foglalkozásra. Így történt ez hétfő délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
Dr. Kissné Vadicsku Patrícia tanító hírportálunk kérdésére elmondta, minden évben nagy szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik örömmel jönnek.