Közzétéve: 2018.12.06 - (Forrás: Babos Petra, papa-ma.hu)

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, úgynevezett ovisuli délutáni foglalkozásra. Így történt ez ma délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.

A gyerekeket különböző kézműves feladatok várták, természetesen a Mikulás várás jegyében. A jó hangulatú programon változatos feladatokkal és meglepetéssel kedveskedtek az alsós munkaközösség nevében. A foglalkozás elsődleges célja az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés. A Mikulásváró programon a 3. a osztály működött közre.
Venczel Csaba igazgatótól megtudtuk, az iskola a jövő tanévben három első osztályt szeretne indítani, az egyikben Fodor Tímea és Süle Judit, a másikban Tekán Kinga és Knollné Domonkos Erika fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Kiss Zsanett és Horváth Dóra oktatja a kicsiket.
A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket ovisulis foglalkozásra, farsangkor és húsvétkor.

 

Közzétéve: 2018.11.28

Közzétéve: 2018.03.28 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik az úgynevezett ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel. A Mikulás és a farsangi vidám foglalkozás után az idei utolsó ovisulis találkozó a húsvét, a tavaszvárás jegyében zajlott az intézményben.
A 2018/2019-es tanévben is három első osztályt szeretne indítani az iskola - két informatikait és egy angol kéttannyelvűt -, melyben dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és dr. Kissné Vadicsku Patrícia lesznek a tanítók.

Közzétéve: 2018.01.30 - Forrás: veol.hu

A foglalkozásra a helyi nagycsoportos óvodások kaptak meghívást (Fotó: Polgár Bettina)

Közzétéve: 2018.01.26.

Közzétéve: 2018.01.25 - Forrás: papa-ma.hu (Babos Petra)

Közzétéve: 2018.01.12.