Közzétéve: 2018.02.11.

A 24 oldalas - részben angol nyelvű - februári szám ide kattintva tölthető le (1390 KB), de megtalálható az újság archívumában is, 53 régebbi szám társaságában. A tartalomból:

Közzétéve: 2017.12.28.

A 24 oldalas decemberi szám ide kattintva tölthető le, de megtalálható az újság archívumában is (37 korábbi szám társaságában). A tartalomból:

Békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónak!
Tanulói vélemények a Tarczy-napról és a szecskaavatóról (2017. december 1.): Bódai Bettina, Benke Laura 5.a, Horváth Levente, Szalai Dávid 5.c, Gergely Máté, Kovács Levente 5.e, Banai Kinga, Méhes Lotti Bettina 6.a, Babai Anna, Keresztes Klementina 6.e, Csiszár Kitti, Fleck Nikol 7.c, Kőfalvi Dzsenifer 8.a, Gál Viktória, Kuti Vanda 8.c, Horváth Evelin, Szabó Marcell, Varga Bence, Horváth Ármin, Kiss Kata, Bereczky Noé, Szabó Alexandra, Berki Luca Rebeka, Szabó Violetta. Morbo Maximilien 8.e

Közzétéve: 2017. október 28.

Az iskolaújság 2017. októberi száma a Médiatárban (lásd felső menüsor), vagy a bal oldalon található Iskolaújság / Archívum almenüben tekinthető meg (vagy tölthető le). A korábbi számok is ide kerültek. Jelenleg mintegy 30 számot töltöttem fel a 2003 és 2017 közötti időszakból. A 2017/3. szám legalul van, amennyiben a böngészőben névsor szerint jelennek meg a fájlnevek. A legújabb szám mérete mintegy 2 MB. A hiányzó számok linkje már nem él a régi honlapon, így nem tudtam őket visszatölteni, ezeket megpróbálom más adathordozókon felkutatni, vagy a könyvtári példányokból beszkennelni.

Németh József, főszerkesztő

Közzétéve: 

2017. április 3. és április 7. között iskolánk digitális témahetet szervezett, melyben 7 osztályunk vett részt (2.c - 8.c). A hét központi témájának az iskolaújság készítését választottuk. Tanulóink magyar, történelem, informatika, technika és idegen nyelvi órák keretében különböző tevékenységekben vettek részt, anyaggyűjtést végeztek, bemutatókat, szófelhőket, előadásokat készítettek és hallgattak meg, múzeumokat, pápai emlékhelyeket látogattak meg, s minderről beszámoltak az iskolaújságnak is, különböző újságírói műfajokban. A tanulói produktumok egy részét naponta közzétettük a honlapon, illetve a hét zárásaként összegyűjtöttük őket az iskolaújság aktuális számában. A 20 oldalas áprilisi számot időközben javítottuk, kiegészítettük, s most már 24 oldalas és részben angol nyelvű. Letölthető ide kattintva (1,81 MB). A tartalomból: