Közzétéve: 2018.02.23.

Február 23-án rendezte a felsős Diákönkormányzat a felsősök számára a farsangi diszkót. Minden osztály választott egy filmet, amelynek szereplőit megjelenítették. A feladat a történetnek megfelelő állókép bemutatása volt. A film zenéjére bevonultak a korhű jelmezbe beöltözött gyerekek, majd állóképet alkottak, táncoltak, vagy jellemző jelenetet játszottak el.  A produkciókat oklevéllel jutalmaztuk. A legkreatívabb osztályok a szülők ajándék süteményét kapták, valamint 1-2 ingyen süteményt és üdítőt fogyaszthattak a büfében jutalmul (amit a diákönkormányzat fizetett).

Közzétéve: 2017. október 12.

Alsó tagozat eredménye:

Felső tagozat eredménye:

Közzétéve: 2017. október 09.

Tanévente két alkalommal szervez a pápai Tarczy Lajos Általános Iskola hulladékgyűjtést.

Az őszi gyűjtést 2017. október 3-4. szerveztük.
Miért is tesszük ezt?
ÖKOISKOLA lettünk, fontos számunkra a környezet védelme, tisztán tartása.

Közzétéve: 

Nagy népszerűségnek örvendett szeptember közepén az aulában megtartott „Cserebere" délután. Főként az első, második osztályosok éltek a lehetőséggel, hogy matricákat, kártyákat cseréljenek.
A 3. 4. osztályosok a focibajnokságtól lelkesedtek be. Nemcsak a fiúk küzdöttek, a lányok is bekapcsolódtak. Több csapat egészítette ki létszámát focizni szerető lányokkal. Osztálytársaik pedig hangos szurkolással buzdították csapataikat.

Közzétéve: 

Az alábbi táblázatban olvasható (ide kattintva) a Tarczy iskola Diákönkormányzatának 2016-2017-es tanévi egyesített alsó és felső tagozatos programja.

Összeállították az osztályok megválasztott diákönkormányzati képviselői a munkájukat segítő pedagógusok Turi Ilona és Vilman Melinda vezetésével.

Közzétéve: 

Rekord mennyiségű hulladékot gyűjtöttek a lelkes gyerekek, szülők, pedagógusok.
Szerda és csütörtök délután zajlott iskolánkban a papírhulladék átvétele. Nagyon sokan éltek az alkalommal, s elhozták otthon felgyülemlett újságjaikat rendezetten összekötözve vagy bedobozolva. Sokan ismerőseiktől, szomszédoktól, rokonoktól is kértek, hogy az osztályversenyben minél előkelőbb helyezést érjenek el. A két konténernyi hulladék bepakolása nem kis feladatot rótt a részt vevő osztályokra, tanárokra. Kíváncsian várjuk az átvevő visszajelzését, hogy csak térfogat vagy tömeg tekintetében is kimagasló volt-e az akció.

Turi Ilona
az alsós diákönkormányzat pedagógus vezetője

Alkategóriák