Közzétéve: 2018.10.20

Az idei tanévben iskolánk "Tarczy party" elnevezésű rendezvénye időpontját és lebonyolítását tekintve is rendhagyó volt. Az eddig megszokott tavaszi időpont helyett október 13-án tartottuk és évfolyamokra, osztályokra lebontva látogathatták a gyerekek az egyes pontszerző helyeket, így forgószínpad-szerűen váltották egymást az osztályok az állomásokon.
Az alsó tagozatosok játékos sorverseny, nyílugrás, célba dobás alkalmával szerezhettek pontokat. A felsősök szintén sorverseny, történelmi és helyismereti totó, valamint a Fő téren tett "megfigyelő" séta látnivalóira támaszkodva összeállított kérdéssor megválaszolásával gyarapíthatták pontszámaikat. Minden helyszínre előre elkészített "menetlevéllel" érkeztek az osztályok, melyek szintén pontozással lettek értékelve.

Közzétéve: 2018.10.05

Közzétéve: 2018.06.20

2018. június 14-én reggel Venczel Csaba intézményvezető megnyitotta iskolánk hagyományos Tarczy Parti rendezvényét. A Diákönkormányzat szervezésében zajlottak a versenyek. Az időjárás kissé átrendezte a terveket, mivel a szakadó eső miatt módosítani kellett a szabadba tervezett programokat. A gyerekek próbára tehették fizikai és szellemi tehetségüket, ügyességüket. Új játékokat is megismertek, mint pl. célbalövés tapadókorongos nyílvesszővel. Az 1. és 2. osztályosok tanítóik kíséretével járták az állomásokat, és gyűjtötték a pontokat. A nagyobbak önállóan érkeztek meg a helyszínekre, a legszorgalmasabbak 7-8 féle versenyben is részt vettek. A tantermekben tölthettek ki KRESZ-totót, IQ-tesztet, anyanyelvi tesztet, sudokut; malmoztak, sakkoztak, rajzoltak.

Közzétéve: 2018.04.27.

Közzétéve: 2018.02.23.

Február 23-án rendezte a felsős Diákönkormányzat a felsősök számára a farsangi diszkót. Minden osztály választott egy filmet, amelynek szereplőit megjelenítették. A feladat a történetnek megfelelő állókép bemutatása volt. A film zenéjére bevonultak a korhű jelmezbe beöltözött gyerekek, majd állóképet alkottak, táncoltak, vagy jellemző jelenetet játszottak el.  A produkciókat oklevéllel jutalmaztuk. A legkreatívabb osztályok a szülők ajándék süteményét kapták, valamint 1-2 ingyen süteményt és üdítőt fogyaszthattak a büfében jutalmul (amit a diákönkormányzat fizetett).

Közzétéve: 2017. október 12.

Alsó tagozat eredménye:

Felső tagozat eredménye:

Közzétéve: 2017. október 09.

Tanévente két alkalommal szervez a pápai Tarczy Lajos Általános Iskola hulladékgyűjtést.

Az őszi gyűjtést 2017. október 3-4. szerveztük.
Miért is tesszük ezt?
ÖKOISKOLA lettünk, fontos számunkra a környezet védelme, tisztán tartása.

Alkategóriák