Közzétéve: 2017. október 12.

Alsó tagozat eredménye:

Felső tagozat eredménye:

Közzétéve: 2017. október 09.

Tanévente két alkalommal szervez a pápai Tarczy Lajos Általános Iskola hulladékgyűjtést.

Az őszi gyűjtést 2017. október 3-4. szerveztük.
Miért is tesszük ezt?
ÖKOISKOLA lettünk, fontos számunkra a környezet védelme, tisztán tartása.

Közzétéve: 

Nagy népszerűségnek örvendett szeptember közepén az aulában megtartott „Cserebere" délután. Főként az első, második osztályosok éltek a lehetőséggel, hogy matricákat, kártyákat cseréljenek.
A 3. 4. osztályosok a focibajnokságtól lelkesedtek be. Nemcsak a fiúk küzdöttek, a lányok is bekapcsolódtak. Több csapat egészítette ki létszámát focizni szerető lányokkal. Osztálytársaik pedig hangos szurkolással buzdították csapataikat.

Közzétéve: 

Az alábbi táblázatban olvasható (ide kattintva) a Tarczy iskola Diákönkormányzatának 2016-2017-es tanévi egyesített alsó és felső tagozatos programja.

Összeállították az osztályok megválasztott diákönkormányzati képviselői a munkájukat segítő pedagógusok Turi Ilona és Vilman Melinda vezetésével.

Közzétéve: 

Rekord mennyiségű hulladékot gyűjtöttek a lelkes gyerekek, szülők, pedagógusok.
Szerda és csütörtök délután zajlott iskolánkban a papírhulladék átvétele. Nagyon sokan éltek az alkalommal, s elhozták otthon felgyülemlett újságjaikat rendezetten összekötözve vagy bedobozolva. Sokan ismerőseiktől, szomszédoktól, rokonoktól is kértek, hogy az osztályversenyben minél előkelőbb helyezést érjenek el. A két konténernyi hulladék bepakolása nem kis feladatot rótt a részt vevő osztályokra, tanárokra. Kíváncsian várjuk az átvevő visszajelzését, hogy csak térfogat vagy tömeg tekintetében is kimagasló volt-e az akció.

Turi Ilona
az alsós diákönkormányzat pedagógus vezetője

Közzétéve: 2016. június 09.

Kedves Szülők!

Szeretettel várjuk Önöket és barátaikat a május 10-i Tarczy-partira 15-19 óráig iskolánkba.
Belépő 500 Ft. Az osztályok egymással vetélkednek. Ha részt vesznek a játékokban, növelik gyermekük osztályának esélyét a győzelemre.
Próbáljanak ki minél több játékot, gyűjtsenek minél több pontot! Ha nem nyer, akkor is kap pontot (csak kevesebbet).

Alkategóriák